پاسخ: [ATI] قیمت کارت های HD5850 افزایش می یابد
دوستان دارید از بحث اصلی کلا خارج میشید... :1. (26):
اینکه بیاید توهین به یه شرکت کنید، کار صحیحی نیست !
در حال حاضر خود Nvidia هم قبول کرده که فعلا در مقابل سری HD5000 شکست خورده و همین باعث شده که تمام تمرکز خودش رو روی نسل Fermi بذاره.
نسل Fermi هم دیگه واسه بازی نیستند بلکه بیش تر کاربرد Huge Computing دارند. یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده !
خواهشا بحث منطقی کنید نه تجربی و از روی تعصب :1. (21):
نقل قول:
دوستان دارید از بحث اصلی کلا خارج میشید... :1. (26):
اینکه بیاید توهین به یه شرکت کنید، کار صحیحی نیست !
در حال حاضر خود Nvidia هم قبول کرده که فعلا در مقابل سری HD5000 شکست خورده و همین باعث شده که تمام تمرکز خودش رو روی نسل Fermi بذاره.
نسل Fermi هم دیگه واسه بازی نیستند بلکه بیش تر کاربرد Huge Computing دارند. یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده !
خواهشا بحث منطقی کنید نه تجربی و از روی تعصب
جون من این حرفهارو از کجات در آوردی؟:gasp:
یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده ! یعنی چی؟از خودت فتوا میدی؟:1. (27):
چی باعث شد بگی انویدیا شکست خورد و شکست رو هم پذیرفت؟بیا برو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو ببین اگه یه جا 5870 جلو زده یه جا هم 295 جلو زده...در ضمن مگه بار اوله...یه زمان هم سر X1900 انویدیا با 7900اش جا موند...خیلی ها مثل شما گفتن انویدیا شکست خورد بعدش سر HD 2000,3000 همه معنی شکست رو فهمیدن
چی باعث شد به همین راحتی بگی انویدیا از دنیای بازی کنار رفت؟اینطوری باید کمپانی به اون عظمت تولیدش رو نصف کنه(شایدم کمتر)مگه دنیای سرور و طراحی چقدر تقاضا داره که انویدیا گیم رو ول کنه
تورو خدا ببینید کی به کی میگه با منطق باش...شما خودت داری 10 سال بعد رو پیش بینی می کنی اونم با خوندن 4 تا مقاله
خداییش یکی بیاد تکنولوژی هایی که ATI ابداع کرده رو بشماره ، یکی دیگه هم بیاد تکنولوژی های NVIDIA رو با ATI مقایسه کنه !!
NVIDIA تکنولوژی ابداع و درست می کنه !! نمونش هم Physx , 3d vision , Cuda ,.... اما اون رقیب اسمبل کارش چی؟؟
ati فقط پرو بازی در میاره !!
به نظر من Nvidia روی یک پروژه خیلی خفن و بی سرو صدا داره کار می کنه و همین امروز فردا اسشو رو می کنه و همه میرن تو قوطی !!
ATI هم کله پا خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
چی باعث شد بگی انویدیا شکست خورد و شکست رو هم پذیرفت؟بیا برو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو ببین اگه یه جا 5870 جلو زده یه جا هم 295 جلو زده...در ضمن مگه بار اوله...یه زمان هم سر X1900 انویدیا با 7900اش جا موند...خیلی ها مثل شما گفتن انویدیا شکست خورد بعدش سر HD 2000,3000 همه معنی شکست رو فهمیدن
چی باعث شد به همین راحتی بگی انویدیا از دنیای بازی کنار رفت؟اینطوری باید کمپانی به اون عظمت تولیدش رو نصف کنه(شایدم کمتر)مگه دنیای سرور و طراحی چقدر تقاضا داره که انویدیا گیم رو ول کنه
تورو خدا ببینید کی به کی میگه با منطق باش...شما خودت داری 10 سال بعد رو پیش بینی می کنی اونم با خوندن 4 تا مقاله
مقايسه 295 با 5870 صحيح نيست چون اولي دو هسته اي دومي تك هسته اي
نقل قول:
چی باعث شد بگی انویدیا شکست خورد و شکست رو هم پذیرفت؟بیا برو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو ببین اگه یه جا 5870 جلو زده یه جا هم 295 جلو زده...در ضمن مگه بار اوله...یه زمان هم سر X1900 انویدیا با 7900اش جا موند...خیلی ها مثل شما گفتن انویدیا شکست خورد بعدش سر HD 2000,3000 همه معنی شکست رو فهمیدن
اصلا بازار Gamer ها دست Nvidia هست و نتایج Benchmark همگی برعکس پابلیش شدند.
مقایستون هم جالبه ! یک هسته در مقابل دو هسته ! یک کارت 500 دلاری در مقابل یک کارت 400 دلاری ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر شما میخواید بگید خرید GTX 295 به صرفه تر از HD5870 است، به نظر شخصیتون کسی کار نداره :wink:
ولی می تونید ببینید در سطح جهانی کارت های سری HD5800 چقدر فروش داشته و همین دلیل منطقیه واسه این که خرید کدوم کارت به نفع مشتری هست.
نقل قول:
خداییش یکی بیاد تکنولوژی هایی که ATI ابداع کرده رو بشماره ، یکی دیگه هم بیاد تکنولوژی های NVIDIA رو با ATI مقایسه کنه !!
NVIDIA تکنولوژی ابداع و درست می کنه !! نمونش هم Physx , 3d vision , Cuda ,.... اما اون رقیب اسمبل کارش چی؟؟
ati فقط پرو بازی در میاره !!
به نظر من Nvidia روی یک پروژه خیلی خفن و بی سرو صدا داره کار می کنه و همین امروز فردا اسشو رو می کنه و همه میرن تو قوطی !!
ATI هم کله پا خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاملا مشخصه که حرفای شما از روی تعصب هست و بحث با شما هیچ فایده ای نداره :1. (26):
نقل قول:
مردشور ATI رو ببرن
هرچی بدبختی داریم سر ATi لگنه !!
ما 3 سال پیش برای یه قبرستونی که کار تراشکاری انجام می دن و catia کار هستن 15 تا کارت ATI گرفتم که
سرتاپا مشکل داشت !! سیستم کند میشد . گیر می کرد، تصویر رو درست نشون نمی داد ، درست رندر نمی کرد.....
اخر همرو ریختیم تو انبار و رفتیم 8600Gt گرفتیم و همه مشکلاتمون حل شد .
این کارتارو مجانی هم بدن من نمی خرم !!!
این شد دلیل ؟ رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟ و درضمن ممکنه شما رفتی کارتهایی گرفتی از این برندهای ارزون قیمت که فقط نامهای بزرگ رو با خودشون یدک میکشن ! به هر حال با عرض معذرت حرف شما در رده صحبتهای کوچه بازای قرار میگیره !
نقل قول:
این شد دلیل ؟ رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟ و درضمن ممکنه شما رفتی کارتهایی گرفتی از این برندهای ارزون قیمت که فقط نامهای بزرگ رو با خودشون یدک میکشن ! به هر حال با عرض معذرت حرف شما در رده صحبتهای کوچه بازای قرار میگیره !
آره احتمالا ريمارك گرفته
شايد هم كارتهاش NVIDIA بودند كه به ATI ريمارك شدند ( يه نمونش رو خودم قبلا ديده بودم)
نقل قول:
آره احتمالا ريمارك گرفته
شايد هم كارتهاش NVIDIA بودند كه به ATI ريمارك شدند ( يه نمونش رو خودم قبلا ديده بودم)
در پاسخ به صحبت های شما .
کارت ها برند ASUS و X1600 Silent 512DDR2 بود که هر کدام به قیمت 120 هزارتومان خریداری شده بود ...
نقل قول:
در ضمن رندر کتیا و مکانیکال 90 درصدش به کارت گرافیک مربوطه !!!!!!!!!!!
نقل قول:
رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟
3D Rendering الان به کارت گرافیک هم بستگی داره. با استفاده از تکنولوژی های NVIDIA CUDA و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] الان GPU هم همراه با CPU کار رندرینگ رو انجام میده ! :1. (35): (GPGPU Computing)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
علی میدونم ! البته در یک سری نرم افزارهای خاص